Interest: spookgeld in de familie

Interest: spookgeld in de familie Utrecht, Heerlen, etc. De nieuwe poëtische satire Interest van Rob de Graaf gaat slechts zijdelings over de kredietcrisis. De Graaf en regisseur Willibrord Keesen van Keesen&Co plaatsen de rol van geld in het hart van een gezin: steenrijke weduwe wil aan een nieuw leven beginnen, en weigert haar dochter de hypotheekgarantie. Zij kan haar nieuwe leven wel vergeten. Het is een fraaie, wrang komedie die fel en heftig wordt gespeeld, met een cruciale hoofdrol voor Monique Kuijpers. In deze instabiele tijden een robuuste aanrader. Tournee t/m 31/1. Inl.: www.keesen-co.nl. * * *

Utrecht, Heerlen, etc.

De nieuwe poëtische satire Interest van Rob de Graaf gaat slechts zijdelings over de kredietcrisis. De Graaf en regisseur Willibrord Keesen van Keesen&Co plaatsen de rol van geld in het hart van een gezin: steenrijke weduwe wil aan een nieuw leven beginnen, en weigert haar dochter de hypotheekgarantie. Zij kan haar nieuwe leven wel vergeten. Het is een fraaie, wrang komedie die fel en heftig wordt gespeeld, met een cruciale hoofdrol voor Monique Kuijpers. In deze instabiele tijden een robuuste aanrader. Tournee t/m 31/1. Inl.: www.keesen-co.nl. * * *