IJshockeydoelman in de schijnwerpers

IJshockeydoelman in de schijnwerpers Atlanta, 30 okt. IJshockeydoelman Ondrej Pavelec van de Atlanta Thrashers staat in de schijnwerpers als hij wordt voorgesteld voor de wedstrijd tegen de Washington Capitals. De 22-jarige Tsjech geldt in eigen land als opvolger van de legendarische Dominik Hasek. Pavelec speelde in alle Tsjechische jeugdteams en was doelman van de ploeg die de wereldtitel won in de categorie ‘onder-20’. Sinds dit seizoen is hij de eerste doelman van de Trashers. Foto AFP ATLANTA - OCTOBER 29: Goaltender Ondrej Pavelec #31 of the Atlanta Thrashers is introduced during pregame before facing the Washington Capitals at Philips Arena on October 29, 2009 in Atlanta, Georgia. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP