Houten machines

Houten machines Rotterdam Op zijn eerste solo-expositie in Nederland, slaat de Amerikaanse kunstenaar Bernie Lubell met zijn houten machines een brug tussen het mechanische karakter van de industriële revolutie en de sociale interactie van het huidige Web 2.0 tijdperk. Het werk van Lubell laat zien dat interactieve kunst in 2009 niet altijd digitaal hoeft te zijn. Op de expositie bij V2_ geen hi-tech interfaces of computers, maar mechanische installaties van hout, springveren en touw, die worden aangedreven door spierkracht. T/m 22 nov, Witte de Withstraat 63. Di-zo 12-18u

Rotterdam

Op zijn eerste solo-expositie in Nederland, slaat de Amerikaanse kunstenaar Bernie Lubell met zijn houten machines een brug tussen het mechanische karakter van de industriële revolutie en de sociale interactie van het huidige Web 2.0 tijdperk. Het werk van Lubell laat zien dat interactieve kunst in 2009 niet altijd digitaal hoeft te zijn. Op de expositie bij V2_ geen hi-tech interfaces of computers, maar mechanische installaties van hout, springveren en touw, die worden aangedreven door spierkracht.

T/m 22 nov, Witte de Withstraat 63. Di-zo 12-18u