Het bos

Het bos Emma is op zaterdag 3 oktober naar het bos geweest. Het bos heet Annanina's Rust en er waren heel veel mooie paddestoelen en een paar klimbomen. De kabouter had papa Olof meegenomen om grappige foto's te maken. Deze reportage past wel bij jullie herfst thema op de kinderpagina. Emma heeft de hele serie ook al in de klas laten zien, want ook op school is het thema herfst! Emma Maas, 5 jaar, uit Hilvarenbeek

Emma is op zaterdag 3 oktober naar het bos geweest. Het bos heet Annanina's Rust en er waren heel veel mooie paddestoelen en een paar klimbomen. De kabouter had papa Olof meegenomen om grappige foto's te maken. Deze reportage past wel bij jullie herfst thema op de kinderpagina. Emma heeft de hele serie ook al in de klas laten zien, want ook op school is het thema herfst!

Emma Maas, 5 jaar, uit Hilvarenbeek