Halloween

Halloween KINDEREN Arnhem Neptunus is de god van de golven en het stromende water. Bij storm kan hij de golven laten afnemen, maar als bij boos is kan hij alles wat hij wil laten onderstromen. Met Halloween op 31 oktober viert hij feest in het Watermuseum. Dan openen de poorten vanaf 20u van het ondergrondse museum waarvan waternimfen en geesten bezit hebben genomen. Om 22u sluiten de deuren weer voor de bezoekers en wordt het museum aan de nacht overgelaten. Vanaf 8 jaar. Zijpendaalseweg 26-28. Kosten: (voor kinderen en volwassenen) € 4, (mjk niet geldig). Res www.watermuseum.nl. Jack-o-lantern lit [Photo via NewsCom] pompoen Comstock

Arnhem

Neptunus is de god van de golven en het stromende water. Bij storm kan hij de golven laten afnemen, maar als bij boos is kan hij alles wat hij wil laten onderstromen. Met Halloween op 31 oktober viert hij feest in het Watermuseum. Dan openen de poorten vanaf 20u van het ondergrondse museum waarvan waternimfen en geesten bezit hebben genomen. Om 22u sluiten de deuren weer voor de bezoekers en wordt het museum aan de nacht overgelaten.

Vanaf 8 jaar. Zijpendaalseweg 26-28. Kosten: (voor kinderen en volwassenen) € 4, (mjk niet geldig). Res www.watermuseum.nl.