Groot-Brittannië

Groot-Brittannië BUITENLAND Cornwall Een surfer, componist, schrijver en een wereldkampioen kickboksen werkten een jaar samen met kunstenaars van de Newlyn Society of Artists om te tonen dat een kunstenaar niet perse een stuurse kluizenaar is. De groep produceerde een soort compositie met naaimachines, een kunstinstallatie, een serie over het menselijk lichaam, en mooie beelden van de kust van Cornwall. De NSA is een organisatie uit 1895 met ruim 100 professionele kunstenaars uit zuidwest Engeland. T/m 10 jan. NSA Double Vision, The Exchange, Princes Str, Penzance, 0044 173636 3715 www.newlynartgallery.co.uk

Cornwall

Een surfer, componist, schrijver en een wereldkampioen kickboksen werkten een jaar samen met kunstenaars van de Newlyn Society of Artists om te tonen dat een kunstenaar niet perse een stuurse kluizenaar is. De groep produceerde een soort compositie met naaimachines, een kunstinstallatie, een serie over het menselijk lichaam, en mooie beelden van de kust van Cornwall. De NSA is een organisatie uit 1895 met ruim 100 professionele kunstenaars uit zuidwest Engeland. T/m 10 jan. NSA Double Vision, The Exchange, Princes Str, Penzance, 0044 173636 3715 www.newlynartgallery.co.uk