De nieuwste collectie

De nieuwste collectie Rotterdam Museum Boijmans Van Beuningen denkt in het openbaar na over de eigen hedendaagse kunstcollectie. In zes zalen toont het stukken uit de collectie aangevuld met bruiklenen. Het museum volgt Robert Gober, Sarah Lucas, Daan van Golden, Helena van der Kraan, Maria Roosen en Sharon Lockhart al jaren en presenteert nu de eigen aankopen uit het verleden naast bruiklenen, afkomstig van de kunstenaars. In totaal worden er circa vijftig werken getoond. Zo evalueert het museum de eigen kunstaankopen. 31 okt t/m 7 febr, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u.

Rotterdam

Museum Boijmans Van Beuningen denkt in het openbaar na over de eigen hedendaagse kunstcollectie. In zes zalen toont het stukken uit de collectie aangevuld met bruiklenen. Het museum volgt Robert Gober, Sarah Lucas, Daan van Golden, Helena van der Kraan, Maria Roosen en Sharon Lockhart al jaren en presenteert nu de eigen aankopen uit het verleden naast bruiklenen, afkomstig van de kunstenaars. In totaal worden er circa vijftig werken getoond. Zo evalueert het museum de eigen kunstaankopen.

31 okt t/m 7 febr, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u.