Veel dromedarissen op Pushkar Mela

Veel dromedarissen op Pushkar Mela Pushkar, 29 okt. Indiase dromedarishoeders en hun dieren verzamelen zich op de Pushkar Mela, een jaarmarkt in de deelstaat Rajasthan in het noordwesten van India. De jaarmarkt trekt duizenden veehandelaren en tienduizenden dromedarissen, paarden en runderen. Het evenement heeft een traditie die vele honderden jaren teruggaat in de geschiedenis en trekt tegenwoordig ook veel toeristen. De temperaturen, die i de zomer kunnen oplopen tot 45 graden, zijn in deze tijd van het jaar een stuk draaglijker. Foto AP Indian camel herders and their livestock gather at the Pushkar Mela in Pushkar, Rajasthan, India, early Wednesday, Oct. 28, 2009. The festival attracts thousands of livestock dealers and tens of thousands of camels, horses, and cattle and has been an annual event for hundreds of years, according to locals. (AP Photo/Kevin Frayer) AP