Phillies op 1-0 tegen NY Yankees

Phillies op 1-0 tegen NY Yankees New York, 29 okt. Pitcher Cliff Lee van de Philadelphia Phillies in actie tegen de New York Yankees. De 31-jarige Amerikaan was gisteravond de uitblinker in de eerste wedstrijd van de best-of-seven in de World Series, de finale van het Amerikaanse honkbalseizoen. Voor ruim 50.000 supporters in het nieuwe Yankee Stadium waren de Phillies met 6-1 te sterk voor de thuisploeg. Lee gooide tien man uit en hoefde in negen innings slechts zes hits toe te staan. Vanavond staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar in New York. Foto AP Philadelphia Phillies' Cliff Lee throws during the fifth inning of Game 1 of the Major League Baseball World Series against the New York Yankees Wednesday, Oct. 28, 2009, in New York. (AP Photo/Kathy Willens) pitcher AP