Overige films

Timeline (Richard Donner, 2003, VS). Ouderwetse sciencefiction. Groepje Amerikaanse archeologen belandt via een tijdreismachine per ongeluk in het Frankrijk van de Honderdjarige Oorlog, net op de dag van een beroemde bestorming. Mag de tijdreiziger ingrijpen in de loop van de geschiedenis? Naar een boek van Michael Crichton. Met Paul Walker, Gerard Butler. Veronica, 20.30-22.40u.

Swept away (Guy Ritchie, 2002, Engeland/Italië). Met vijf Razzies, waaronder die voor de slechtste film, bekroonde remake van Lina Wertmüllers Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto uit 1974. Madonna en Adriano Giannini zijn de schipbreukelingen op een onbewoond eiland. RTL8, 20.30-22.10u.

The Thirty-Nine Steps (Alfred Hitchcock, 1935, Eng). Klassiek Hitchcock-mysterie gebaseerd op het boek van John Buchan. Richard Hannay wordt door de politie vervolgd voor een moord die hij niet heeft begaan en opgejaagd door spionnen die denken dat hij over belastende informatie beschikt. Op zijn vlucht is hij geketend aan een knappe blondine. BBC2, 1.20-2.45u.

Saving Shiloh (Sandy Tung, 2006, VS). Derde jeugdfilm over zorgzame jongen en zijn hond. Morgen, Ned.3, 15.30-16.50u.