vandaag

In het nieuws:

De rechter doet uitspraak in de zaak-Saban B. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft deze maand bij de rechtbank in Almelo nog eens zes jaar celstraf tegen hem geëist, bovenop de 7,5 jaar celstraf waartoe hij al was veroordeeld.

Vannacht vond in Tuschinski in Amsterdam de première van This is it plaats, de film waarin de laatste beelden van Michael Jackson en de repetities voor zijn afscheidsconcerten te zien zijn.

In Florida doet de NASA een nieuwe poging om de raket Ares I te lanceren. Het gaat om een testvlucht. De raket moet in de loop van de eeuw mensen naar de maan en naar Mars brengen.

De KNMP, de brancheorganisatie voor apothekers, biedt meer dan een half miljoen handtekeningen aan aan minister Klink van Volksgezondheid. Hiermee willen de apothekers protesteren tegen aangekondigde bezuinigingen.