• Ik

Heere

In de uitloper van de bible belt waar wij wonen, lijkt de seculiere import langzamerhand de traditionele kern van zwaar-christelijken te gaan overvleugelen. Toch heeft de God van het Oude Testament hier goede overlevingskansen, schat ik gezien de vurigheid waarmee ik vanmiddag op straat het ene jongetje tegen het andere hoorde zeggen: „Geef terug die

In de uitloper van de bible belt waar wij wonen, lijkt de seculiere import langzamerhand de traditionele kern van zwaar-christelijken te gaan overvleugelen.

Toch heeft de God van het Oude Testament hier goede overlevingskansen, schat ik gezien de vurigheid waarmee ik vanmiddag op straat het ene jongetje tegen het andere hoorde zeggen:

„Geef terug die bal, anders roep ik de HEERE, en die slaat je helemaal in elkaar.”

Julie Benschop-Plokker

    • Ik