op nrcnext.nl

Snorren tegen kanker

Oktober is borstkankermaand. Dan kunnen de mannen niet achterblijven: Movember, dit jaar voor het eerst in Nederland. Op 1 november begin je met een gladgeschoren gezicht. Je laat je sponsoren voor het groeien van je snor en viert aan het einde een feestje.

Griepprik

Waarom krijgt niet gewoon iedereen de griepprik? Dat is wat een paar lezers van het blog willen weten. Nou, de betaling is het probleem niet, zegt Wim Köhler. Het gaat er meer om dat het vaccin wel voor iedereen besteld is, maar dat de bulk pas wordt geleverd als de griep alweer het land uit is.

xxx-jes

Waarom schrijven we onderaan een brief xxx-jes? Lineke Nieber ging op zoek naar een antwoord. Dat ene antwoord werden er drie. En er zijn er nog meer, bleek toen de lezersreacties binnen druppelden.