Open dag voor nieuwe afrit A12

Open dag voor nieuwe afrit A12 Utrecht, 26 okt. Het eerste groepje belangstellenden meldde zich zaterdag om 11.00 uur voor een rondleiding bij de nieuwe af- en oprit van de A12 bij Harmelen. Rijkswaterstaat organiseerde een open dag met een drietal rondleidingen op de bouwlocatie. Geïnteresseerden en omwonenden kregen uitleg over het programma ‘A12 BRAVO’, waar in totaal acht bouwprojecten op en bij de A12 onder vallen. De afrit bij Harmelen moet de bereikbaarheid van Harmelen, Veldhuizen in Leidsche Rijn en de nieuwe wijken aan de oostkant van Woerden verbeteren. Ook wordt een nieuwe provinciale verbindingsweg aangelegd. De vernieuwde aansluiting moet in 2010 klaar zijn. Foto Maarten Hartman Nederland, Utrecht , 24-10-2009. Rondleiding nieuwe op en afrit A12 bij Harmelen. Het eerste groepje belangstellenden tijdens de eerste rondleiding .Op 24 oktober organiseert Rijkswaterstaat een open dag op de projectlocatie van de nieuwe aansluiting Woerden Oost. Omwonenden en geïnteresseerden krijgen tussen 11.00 - 15.00 uur uitleg over projecten die vallen onder het programma A12-Bravo. Daarnaast wordt informatie verstrekt over drie spoedaanpakprojecten A12. Gemeente Woerden is van de partij, en nodigt u hierbij van harte uit om deze open dag bij te wonen. Foto Maarten Hartman Hartman, Maarten