Film van de dag

Tom Cruise voert een schier onmogelijke opdracht uit in Mission: Impossible Mission : Impossible Year: 1996 Director: Brian De Palma Tom Cruise PHOTOS12

Mission: Impossible. Behalve een strak gevoel voor stijl en veel aandacht voor nieuwe technologie heeft Mission: Impossible met de gelijknamige tv-serie weinig gemeen, al was het maar omdat vrijwel alle leden van de Mission Impossible Force in de ouverture sneuvelen, waarna spion Tom Cruise alleen moet zien uit te vinden wie de groep heeft verraden. De film is gebouwd rond drie spannende scènes. De tweede episode is het spannendst: hier bewijst de regisseur dat ook in een actiefilm de actie zeer miniem kan zijn: een zweetdruppel zorgt voor het meest enerverende moment van de film.(Brian de Palma, 1996, VS), SBS6, 20.30-22.45u.