Opinie

    • Ik

Woops

Al geruime tijd doen in de buurt geruchten de ronde dat de nieuwe winkelbediende bij de warme bakker van een buitengewone schoonheid is. Geheel volgens het hedendaagse ideaalbeeld beborst, bebild en bebuikt. Vandaag is het mijn beurt voor de boodschappen en inderdaad, de Schepper heeft een bijzonder genoegen geschept in de creatie van dit verrukkelijke,

Al geruime tijd doen in de buurt geruchten de ronde dat de nieuwe winkelbediende bij de warme bakker van een buitengewone schoonheid is. Geheel volgens het hedendaagse ideaalbeeld beborst, bebild en bebuikt. Vandaag is het mijn beurt voor de boodschappen en inderdaad, de Schepper heeft een bijzonder genoegen geschept in de creatie van dit verrukkelijke, vrouwelijke wezen. De man voor mij, duidelijk onder de indruk, hakkelt zijn lijstje af. „Is er nog iets van Uw dienst?” vraagt zij tot slot; in haar stem zilveren klokjes, parelende tanden in haar mond.

Blozend antwoordt hij: „Graag nog een pakje woopstrafels.”

Herman Egberts

    • Ik