Barcelona verliest van Rubin Kazan

Barcelona heeft gisteren in de Champions League verrassend verloren van Rubin Kazan (2-1). De Russische kampioen leidde bij rust in Camp Nou door een doelpunt van Alexander Riazantsev. Zlatan Ibrahimovic maakte gelijk, maar Karadeniz Gökdeniz schoot Rubin Kazan alsnog naar de overwinning.

Bij de andere wedstrijd in groep F stelde Internazionale teleur. De ploeg speelde gelijk tegen Dinamo Kiev (2-2). Het was al het derde gelijkspel voor de ploeg uit Milaan, die nu laatste staat in de poule.

In groep E kon Liverpool de magere prestaties in de Engelse competitie niet doen vergeten. De ploeg van de bekritiseerde manager Rafael Benitez verloor op Anfield Road met 2-1 van Olympique Lyon. Yossi Benayoun bracht Liverpool nog op voorsprong, Maxime Gonalons en César Delgado bezorgden de gasten de zege.

Glasgow Rangers leed in groep G een pijnlijke nederlaag tegen Unirea Urziceni. De ploeg uit Roemenië won de uitwedstrijd met liefst 4-1.