Peruanen helpen Cristiano Ronaldo

Peruaanse medicijnmannen voeren een ritueel uit met een foto van de Portugese stervoetballer van Real Madrid, Cristiano Ronaldo. De Peruanen verzamelden zich gisteren voor de Spaanse ambassade in Lima om hun energie te kanaliseren bij het opheffen van een vloek, die volgens hen op Ronaldo rust. De aanvaller raakte begin deze maand geblesseerd aan zijn enkel. Real Madrid speelt morgen in de Champions League tegen AC Milan. (Foto Reuters) Peruvian shamans perform a ritual with pictures of Portuguese soccer player Cristiano Ronaldo in front of the Spanish Embassy in Lima October 19, 2009. The Peruvian shamans gathered outside the Spanish Embassy in Lima on Monday to channel their energies into fighting and removing what they say is a hex on Real Madrid forward Ronaldo, who is currently sidelined with an injured ankle. REUTERS/Mariana Bazo (PERU SPORT SOCCER ODDLY) REUTERS