Overige films

Porky’s (Bob Clark, 1982, VS). Platte bioscoophit over Amerikaanse pubers in de jaren vijftig, die milde vreemdelingenhaat paren aan gefrustreerde honger naar seks. Met de latere Sex and The City ster Kim Cattrall als coach van de cheerleaders. Kreeg twee vervolgen. RTL7, 20.30-22.30u.

Another 48 Hours (Walter Hill, 1990, VS). Vervolg op filmdebuut van Eddie Murphy laat de zwarte dandy andermaal tijdelijk vrij uit de gevangenis om de morsige rechercheur Nick Nolte bij te staan in jacht op drugsgangsters. Grossiert in achtervolgingen, schietpartijen en brekend glas, maar mist de ironie van het origineel. Veronica, 22.20-0.05u.

Underclassman (Marcos Siega, 2005, VS). Rapper/komiek Nick Cannon speelt hoofdrol van politieagent die undercover gaat op een highschool in wat in het Amerikaanse vakblad Variety werd omschreven als een ‘low-IQ action comedy’. RTL7, 22.30-0.15u.

Snuf de hond in oorlogstijd (Steven de Jong, 2008, Nederland). Fantasieloze oorlogsfilm van de regisseur van de Kameleon-films. Jonge wees biedt op het platteland helpende hand aan gewonde parachutist. Níet gebaseerd op Oorlogswinter van Jan Terlouw, maar op de boekenserie van Piet Prins. Titelheld is een Duitse herder.Morgen, Ned.3, 15.28-17.03u.