Dit bord is nu bedekt met doek

Op dit reclamebord staat "Hitler is niet dood." Het billboard staat in de Thaise strandplaats Pattaya, maar is gisteren met doeken bedekt, na klachten van Duitse en Israëlische ambassadeurs. Het bord was reclame voor een wassenbeeldenmuseum dat volgende maand zijn deuren opent. De woordvoerder van het museum verontschuldigde zich: "We realiseerden ons niet dat dit mensen zo boos zou maken." (Foto AP) In this photo taken Sunday, Oct. 11, 2009, a billboard showing Adolf Hitler saluting is erected in the middle on a highway in the resort town of Pattaya, Chonburi province southeastern Thailand. The Thai language on the billboard said, "Hitler is not dead," had been up for several weeks on the main road and was meant to promote the museum's planned opening next month. The billboard has been covered up after complaints from the Israeli and German ambassadors, the museum's manager said. (AP Photo/Maxmilian Wechsler) AP