Zelfbedachte taart

Zelfbedachte taart Ik zat met een kookboek om te kijken welke mengelingen ik kan gebruiken, en toen had ik de goeie recepten en vroeg mijn moeder of ze mij wou helpen met de gevaarlijke dingen (gasfornuis enz.) De taart was Gezond en lekker maar niet dat er helemaal geen ongezonde dingen in zaten hoor: veel vers fruit maar ook veel room en boter. Hier zie je mij hem vertonen aan de camera. Mendel Fuchs Fuchs, Mendel

Ik zat met een kookboek om te kijken welke mengelingen ik kan

gebruiken, en toen had ik de goeie

recepten en vroeg mijn moeder of ze mij wou helpen met de gevaarlijke

dingen (gasfornuis enz.) De taart was

Gezond en lekker maar niet dat er helemaal geen ongezonde dingen in

zaten hoor: veel vers fruit maar ook veel room en boter. Hier zie je

mij hem vertonen aan de camera.

Mendel Fuchs