Storytelling Festival

Storytelling Festival Amsterdam Nationale en internationale vertellers komen naar Amsterdam om hun verhalen te vertellen in en rondom de haven van de NDSM-Werf. Op het Storytelling Festival worden van 16 t/m 18 oktober sprookjes, mythologische verhalen, reisverhalen en science fiction verteld. Alle verhalen gaan over sterren, planeten en hemellichamen en de eeuwigdurende fascinatie van de mens voor het heelal. Vroeger waren sterren ook wegwijzers voor ontdekkingsreizigers en veel vertellers hebben verhalen over die reizigers op hun repertoire staan. Inl www.storytellingfestival.nl

Amsterdam

Nationale en internationale vertellers komen naar Amsterdam om hun verhalen te vertellen in en rondom de haven van de NDSM-Werf. Op het Storytelling Festival worden van 16 t/m 18 oktober sprookjes, mythologische verhalen, reisverhalen en science fiction verteld. Alle verhalen gaan over sterren, planeten en hemellichamen en de eeuwigdurende fascinatie van de mens voor het heelal. Vroeger waren sterren ook wegwijzers voor ontdekkingsreizigers en veel vertellers hebben verhalen over die reizigers op hun repertoire staan. Inl www.storytellingfestival.nl