Private Passion

Private Passion 's-Hertogenbosch Het Stedelijk Museum (SM's) is in het bezit van een collectie sieraden, ontworpen door kunstenaars die bekend zijn als schilder of beeldhouwer. De expositie Private Passion toont voor het eerst deze collectie van het surrealisme tot hedendaagse sculptuur van de afgelopen 75 jaar. De surrealistische kunstenaar Meret Oppenheim is één van de pijlers van de tentoonstelling, maar er zijn ook sieraden van Man Ray (Tête de Vénus uit 1937), Alexander Calder, Pablo Picasso, Yves Klein en Lucio Fontana. Tot 31 jan, Magistratenlaan 100. Di-zo 13-17u, di en do ook tot 21u.

's-Hertogenbosch

Het Stedelijk Museum (SM's) is in het bezit van een collectie sieraden, ontworpen door kunstenaars die bekend zijn als schilder of beeldhouwer. De expositie Private Passion toont voor het eerst deze collectie van het surrealisme tot hedendaagse sculptuur van de afgelopen 75 jaar. De surrealistische kunstenaar Meret Oppenheim is één van de pijlers van de tentoonstelling, maar er zijn ook sieraden van Man Ray (Tête de Vénus uit 1937), Alexander Calder, Pablo Picasso, Yves Klein en Lucio Fontana.

Tot 31 jan, Magistratenlaan 100. Di-zo 13-17u, di en do ook tot 21u.