Overige films

*Charlie’s Angels (McG (Joseph McGinty), 2000, VS). Bioscoopversie van de populaire jaren tv-serie uit de jaren 70, door de producent omschreven als niet veel meer dan een excuus om ‘drie knappe vrouwen in steeds weer nieuwe sexy outfits’ te hullen. Drew Barrymore, Cameron Diaz en Lucy Liu spelen de drie vrouwelijke privé-detectives in een film die een onweerstaanbare portie loltrapperij te bieden heeft. Werd vervolgd. RTL5, 20.30-22.20u.

Siberia (Robert Jan Westdijk, 1998, Nederland). Tweede film van de regisseur van Zusje, Phileine zegt sorry en Het echte leven is een brutale en vormbewuste schelmengeschiedenis over de twee charmante, Amsterdamse oplichters Hugo ‘Fuckboy’ (Hugo Metsers) en Goof (Roeland Fernhout). Liefde ontregelt hun praktijk van het versieren en beroven van rugzaktoeristes. RTL8, 20.30-22.10u.

Killing Me Softly (Chen Kaige, 2002, VS/GB). Eerste Engelstalige film van de Chinese regisseur, bekend van Gele aarde (1984) en Farewell to my Concubine (1993), is minder overtuigende verfilming van thriller van Nicci French. Over de gepassioneerde relatie tussen de Amerikaanse Alice (Heather Graham) en de bergbeklimmer Adam (Joseph Fiennes). Bij de seks vliegen de vonken er vanaf. Maar wie is hij eigenlijk? Is hij wel te vertrouwen? Net5, 22.25-0.25u.