Moon

Moon In: 5 bioscopen Dat het debuut van regisseur Duncan Jones, die op de wereld kwam als Zowie Bowie, enige verwantschap vertoont met de geliefde thema’s van zijn beroemde vader, kan niemand ontgaan. Moon is uiterst charmante science fiction over de ongelofelijke eenzaamheid van de nietige mens in de onmetelijke ruimte. Astronaut Sam Bell (Sam Rockwell) is een astronaut die in zijn eentje een maanstation bemant. Als hij buiten het station een ongeluk krijgt, blijkt hij toch niet zo alleen op de maan te zijn als hij had gedacht. Regie: Duncan Jones. scene uit de film Moon (2009) foto: A-Film

In: 5 bioscopen

Dat het debuut van regisseur Duncan Jones, die op de wereld kwam als Zowie Bowie, enige verwantschap vertoont met de geliefde thema’s van zijn beroemde vader, kan niemand ontgaan. Moon is uiterst charmante science fiction over de ongelofelijke eenzaamheid van de nietige mens in de onmetelijke ruimte. Astronaut Sam Bell (Sam Rockwell) is een astronaut die in zijn eentje een maanstation bemant. Als hij buiten het station een ongeluk krijgt, blijkt hij toch niet zo alleen op de maan te zijn als hij had gedacht. Regie: Duncan Jones.