Kindermuseumnacht

Kindermuseumnacht KINDEREN Utrecht Tien Utrechtse musea openen van 19u tot 23u hun deuren op de Kindermuseumnacht (6 t/m 12 jaar). Op het programma o.a.: bezoek de Domtoren, waar niemand binnenkomt zonder een noot te zingen. In Museum Catharijneconvent verschijnen de meest vreemde wezens. Twee bekende schrijvers, Arend van Dam en Jan Paul Schutten, duiken het Utrechts archief in, waar ze een speciaal programma over de stad Utrecht maken. Luister naar een fluitspektakel in het Spoorwegmuseum en ga naar De Eefje Wentelteefje Theater Show. Inl www.culturelezondagen.nl

Utrecht

Tien Utrechtse musea openen van 19u tot 23u hun deuren op de Kindermuseumnacht (6 t/m 12 jaar). Op het programma o.a.: bezoek de Domtoren, waar niemand binnenkomt zonder een noot te zingen. In Museum Catharijneconvent verschijnen de meest vreemde wezens. Twee bekende schrijvers, Arend van Dam en Jan Paul Schutten, duiken het Utrechts archief in, waar ze een speciaal programma over de stad Utrecht maken. Luister naar een fluitspektakel in het Spoorwegmuseum en ga naar De Eefje Wentelteefje Theater Show. Inl www.culturelezondagen.nl