Handelsreiziger als Ko van Dijk

Handelsreiziger als Ko van Dijk Leiden, Oisterwijk, etc. In het toneelstuk Ko! verbeeldt een handelsreiziger zich dat hij Ko van Dijk is. Op basis van Tsjechovs Zwanenzang schept schrijver Dick van den Heuvel een ingenieus vlechtwerk waarin de hoofdpersoon scènes uit zijn leven herbeleeft, afgewisseld door scènetjes uit het oeuvre van Ko van Dijk: Herfst in Riga, Requiem voor een zwaargewicht, Mooi weer vandaag. Titus Muizelaar speelt een beheerste hoofdrol, waarin soms het barokke van Van Dijk doorschemert zonder dat het een imitatie wordt. Tournee t/m 15/1. Inl: www.stichtingbeeldenstorm.nl

Leiden, Oisterwijk, etc.

In het toneelstuk Ko! verbeeldt een handelsreiziger zich dat hij Ko van Dijk is. Op basis van Tsjechovs Zwanenzang schept schrijver Dick van den Heuvel een ingenieus vlechtwerk waarin de hoofdpersoon scènes uit zijn leven herbeleeft, afgewisseld door scènetjes uit het oeuvre van Ko van Dijk: Herfst in Riga, Requiem voor een zwaargewicht, Mooi weer vandaag. Titus Muizelaar speelt een beheerste hoofdrol, waarin soms het barokke van Van Dijk doorschemert zonder dat het een imitatie wordt. Tournee t/m 15/1. Inl: www.stichtingbeeldenstorm.nl