Groot-Brittannië

Groot-Brittannië BUITENLAND Stoke-on-Trent Met het tweejaarlijkse keramiekfestival willen de organisatoren de bezoeker niet alleen aan het denken, maar ook aan het werk zetten. Stoke-on-Trent is waar Engelse pottenbakkerskunst is ontstaan en keramiekkunstenaars, ontwerpers, musea en keramiekfabrieken uit de hele wereld tonen hier hun beste waren. Er zijn openhaarden, theekopjes en kunst. Zoals varkenshoofden die uit muren steken, waarvan iedere kop een Engelse politicus voorstelt. T/m 13 dec, British Ceramics Biennial, in en om Stoke-on-Trent, 00441782 597083 & www.stokeceramicsfestival.co.uk

Stoke-on-Trent

Met het tweejaarlijkse keramiekfestival willen de organisatoren de bezoeker niet alleen aan het denken, maar ook aan het werk zetten. Stoke-on-Trent is waar Engelse pottenbakkerskunst is ontstaan en keramiekkunstenaars, ontwerpers, musea en keramiekfabrieken uit de hele wereld tonen hier hun beste waren. Er zijn openhaarden, theekopjes en kunst. Zoals varkenshoofden die uit muren steken, waarvan iedere kop een Engelse politicus voorstelt. T/m 13 dec, British Ceramics Biennial, in en om Stoke-on-Trent, 00441782 597083 & www.stokeceramicsfestival.co.uk