Elton John - The Red Piano

Elton John - The Red Piano Rotterdam Elton John, ongetwijfeld een van de meest productieve popmuzikanten uit de geschiedenis, laat horen dat hij nog altijd plezier heeft in voluptueus pianospel en rondborstige zang. Dat voert de Brit meestal terug naar zijn roemruchte werk uit zijn eerste decennium van faam: de jaren zeventig. Zo ook in de The Red Piano-show, waarmee hij de afgelopen jaren met veel bombast het beroemde Ceasars Palace in Las Vegas plat speelde. Het aankomende concert in Ahoy is de allerlaatste uit deze tournee. 17 okt Ahoy, Rotterdam. Tickets: 0900 - 1010 2020 British pop musician Elton John performs at the Olympiysky stadium in Moscow late on October 7, 2009. AFP PHOTO / SERGEI SHAKHIDJANIAN AFP

Rotterdam

Elton John, ongetwijfeld een van de meest productieve popmuzikanten uit de geschiedenis, laat horen dat hij nog altijd plezier heeft in voluptueus pianospel en rondborstige zang. Dat voert de Brit meestal terug naar zijn roemruchte werk uit zijn eerste decennium van faam: de jaren zeventig. Zo ook in de The Red Piano-show, waarmee hij de afgelopen jaren met veel bombast het beroemde Ceasars Palace in Las Vegas plat speelde. Het aankomende concert in Ahoy is de allerlaatste uit deze tournee.

17 okt Ahoy, Rotterdam. Tickets: 0900 - 1010 2020