Elizabeth Peyton

Elizabeth Peyton Maastricht Vanaf haar eerste (miniatuur)portretten van negentiende eeuwse helden tot meer recente werken, bevolkt met bekenden en vrienden uit de wereld van muziek, kunst, mode en literatuur, presenteert Elizabeth Peyton (1965) zich als een hedendaags 'schilder van het moderne leven'. Haar expositie Live Forever in het Bonnefantenmuseum toont 90 werken van de laatste 18 jaar: schilderijen, aquarellen, tekeningen en litho’s van Napoleon Bonaparte, pop iconen Sid Vicious en Kurt Cobain en mode-ontwerper Marc Jacobs. Van 18 okt t/m 21 maart, Av. Ceramique 250. di-zo 11-17u.

Maastricht

Vanaf haar eerste (miniatuur)portretten van negentiende eeuwse helden tot meer recente werken, bevolkt met bekenden en vrienden uit de wereld van muziek, kunst, mode en literatuur, presenteert Elizabeth Peyton (1965) zich als een hedendaags 'schilder van het moderne leven'. Haar expositie Live Forever in het Bonnefantenmuseum toont 90 werken van de laatste 18 jaar: schilderijen, aquarellen, tekeningen en litho’s van Napoleon Bonaparte, pop iconen Sid Vicious en Kurt Cobain en mode-ontwerper Marc Jacobs. Van 18 okt t/m 21 maart, Av. Ceramique 250. di-zo 11-17u.