Egel in de tuin

Egel in de tuin Ik had gehoord dat het dit jaar het jaar van de egel is. Wij hebben een egel in de tuin. Laatst, toen het ’s ochtends nog donker was, hoorde ik gescharrel buiten bij de achterdeur. Ik deed de deur open en zag de egel. Hij had zijn snuit in een leeg potje gestoken en likte een restje pindakaas op. Toen hij het op had trippelde hij weg en zag ik zijn ronde achterwerk. Vera Looyschelder, 9 jaar uit Amersfoort

Ik had gehoord dat het dit jaar het jaar van de egel is. Wij hebben een egel in de tuin. Laatst, toen het ’s ochtends nog donker was, hoorde ik gescharrel buiten bij de achterdeur. Ik deed de deur open en zag de egel. Hij had zijn snuit in een leeg potje gestoken en likte een restje pindakaas op. Toen hij het op had trippelde hij weg en zag ik zijn ronde achterwerk.

Vera Looyschelder, 9 jaar uit Amersfoort