Dutch Design Week

Dutch Design Week Eindhoven Meer dan 1500 vormgevers uit binnen- en buitenland laten hun werk zien op de Dutch Design Week van 17 t/m 25 oktober. Industrieel ontwerp, concept design, grafisch ontwerp, textiel & mode, ruimtelijk ontwerp, food design en designmanagement & trends. Van proces tot product en van industrieel ontwerp tot conceptueel ontwerp. Er zijn lezingen, workshops, productlanceringen, seminars en exposities in het Klokgebouw, Designhuis, de universiteit, het Atelierdorp in Strijp-X en Graduation Galleries in de Design Academy. Inl www.ddw.nl

Eindhoven

Meer dan 1500 vormgevers uit binnen- en buitenland laten hun werk zien op de Dutch Design Week van 17 t/m 25 oktober. Industrieel ontwerp, concept design, grafisch ontwerp, textiel & mode, ruimtelijk ontwerp, food design en designmanagement & trends. Van proces tot product en van industrieel ontwerp tot conceptueel ontwerp. Er zijn lezingen, workshops, productlanceringen, seminars en exposities in het Klokgebouw, Designhuis, de universiteit, het Atelierdorp in Strijp-X en Graduation Galleries in de Design Academy.

Inl www.ddw.nl