De Gelaarsde Kat

De Gelaarsde Kat 12 steden Vanaf zondag reist het jonge operagezelschap Opera Trionfo rond met een nieuwe productie van de opera El Gato con Botas van Xavier Montsalvatge op een libretto van Néstor Luján. Hij baseerde zich op de meest bekende versie van het aloude Europese sprookje De Gelaarsde Kat uit 1697 van de beroemde Franse schrijver Charles Perrault. De muziek is licht en charmant met een fijn gevoel voor humor. Deze familieopera (6+) wordt door Opera Trionfo voor het eerst in Nederland op de planken gebracht en is te zien in 12 steden. Inl. www.operatrinfo.eu

12 steden

Vanaf zondag reist het jonge operagezelschap Opera Trionfo rond met een nieuwe productie van de opera El Gato con Botas van Xavier Montsalvatge op een libretto van Néstor Luján. Hij baseerde zich op de meest bekende versie van het aloude Europese sprookje De Gelaarsde Kat uit 1697 van de beroemde Franse schrijver Charles Perrault. De muziek is licht en charmant met een fijn gevoel voor humor. Deze familieopera (6+) wordt door Opera Trionfo voor het eerst in Nederland op de planken gebracht en is te zien in 12 steden.

Inl. www.operatrinfo.eu