Cinekid

Cinekid Landelijk Op 30 locaties is van 18 t/m 25 oktober het Cinekid Festival. Acht dagen lang zijn er spannende, grappige en nieuwe films, workshops, meet&greet met tv-helden en een media-lab met installaties om mee te experimenteren. In Haarlem wordt Cinekid zondag in de Filmschuur geopend met Pluk de kleine bever (6+) over een kleine, bever op ontdekkingstocht. Wo 21 oktober is Karla’s Wereld te zien, over een gewoon meisje dat heel veel kan. En ondeugende stokstaartjes trotseren de gevaarlijke woestijn in The Meerkats op 22 oktober. Inl www.filmschuur.nl en www.cinekid.nl

Landelijk

Op 30 locaties is van 18 t/m 25 oktober het Cinekid Festival. Acht dagen lang zijn er spannende, grappige en nieuwe films, workshops, meet&greet met tv-helden en een media-lab met installaties om mee te experimenteren. In Haarlem wordt Cinekid zondag in de Filmschuur geopend met Pluk de kleine bever (6+) over een kleine, bever op ontdekkingstocht. Wo 21 oktober is Karla’s Wereld te zien, over een gewoon meisje dat heel veel kan. En ondeugende stokstaartjes trotseren de gevaarlijke woestijn in The Meerkats op 22 oktober. Inl www.filmschuur.nl en www.cinekid.nl