Bright Star

Bright Star In: 22 bioscopen Bright Star is een magnifiek gefotografeerd kostuumdrama over de romance tussen de romantische dichter John Keats (1795-1821) en zijn buurmeisje Fanny Brawne. Regisseur Jane Campion (The Piano) filmde in een klassieke stijl: uitgebalanceerde beeldcomposities, rustige montage en vrijwel geen camerabewegingen. Zo komt alle aandacht te liggen op de emoties van de personages, vertolkt door uitstekende acteurs, met name Abbie Cornish als Fanny. Regie: Jane Campion. Met: Abbie Cornish, Ben Whishaw, Paul Schneider, Kerry Fox. scene uit de film Bright Star (2009) FOTO: Paradiso
Bright Star In: 22 bioscopen Bright Star is een magnifiek gefotografeerd kostuumdrama over de romance tussen de romantische dichter John Keats (1795-1821) en zijn buurmeisje Fanny Brawne. Regisseur Jane Campion (The Piano) filmde in een klassieke stijl: uitgebalanceerde beeldcomposities, rustige montage en vrijwel geen camerabewegingen. Zo komt alle aandacht te liggen op de emoties van de personages, vertolkt door uitstekende acteurs, met name Abbie Cornish als Fanny. Regie: Jane Campion. Met: Abbie Cornish, Ben Whishaw, Paul Schneider, Kerry Fox. scene uit de film Bright Star (2009) FOTO: Paradiso Paradiso

In: 22 bioscopen

Bright Star is een magnifiek gefotografeerd kostuumdrama over de romance tussen de romantische dichter John Keats (1795-1821) en zijn buurmeisje Fanny Brawne. Regisseur Jane Campion (The Piano) filmde in een klassieke stijl: uitgebalanceerde beeldcomposities, rustige montage en vrijwel geen camerabewegingen. Zo komt alle aandacht te liggen op de emoties van de personages, vertolkt door uitstekende acteurs, met name Abbie Cornish als Fanny.

Regie: Jane Campion. Met: Abbie Cornish, Ben Whishaw, Paul Schneider, Kerry Fox.