Aalgladde Ari is fantastisch

Dvd tv

Entourage

(seizoen 5) € 44,99

Entourage is de serie waarin vier New Yorkse vrienden in Hollywood de geneugten van het sterrendom (veel vrouwen, mooie vrouwen) ten volle tot zich nemen. Het gaat ook over de typische vriendschap tussen mannen. Alleen Vince is acteur, maar met zijn oude vrienden om zich heen voelt hij zich beter.

In seizoen 5 blijkt dat de droom van Vince om een serieuze acteur te worden is stukgelopen. De arthousefilm Medellin, waarin hij de hoofdrol speelt, komt meteen als dvd uit. Zelfs als zijn agent Ari Gold een rol regelt in een actiefilm wordt hij daarin niet serieus genomen.

De rol van de grofgebekte en aalgladde Ari, schitterend gespeeld door Jeremy Piven, wint ieder seizoen aan belang – en terecht. De serie licht op als zijn opgefokte verschijning door het beeld raast en zijn ongekuiste botte grappen missen nooit hun doel. Hij won er vorig jaar voor de derde keer op rij de Emmy voor beste ondersteunde rol in een comedy mee.