Opgeruimd staat netjes

(Foto Reuters/Asmaa Waguih) U.S. Marines fire towards Taliban positions after being ambushed in southern Helmand province October 9, 2009. The White House has been presented intelligence estimating Taliban-led forces battling U.S. troops in Afghanistan have nearly quadrupled since 2006 and are increasingly independent of leaders in Pakistan, officials said on Friday. REUTERS/Asmaa Waguih (AFGHANISTAN POLITICS CONFLICT MILITARY) REUTERS

pagina 4 en 5

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Op de voorpagina van woensdag 14 oktober staat dat er in Afghanistan ruim duizend burgerslachtoffers zijn gevallen bij bombardementen van westerse troepen. Dit is onjuist, er vielen 200 burgerdoden door luchtaanvallen. De andere 800 burgerdoden vielen onder meer door geweld van opstandelingen.