Clown Laliberte weer veilig geland

Clown Laliberte weer veilig geland Moskou. Een Sojoez-capsule met daarin Cirque du Soleil-oprichter Guy Laliberte landde gisteren veilig in Kazachstan, vlakbij de stad Arkalyk. Laliberte droeg gedurende zijn verblijf in het internationale ruimtestation ISS een clowns-neus. Laliberte arriveerde op 2 oktober. Hij gaf een voorstelling vanuit de ruimte om aandacht te vragen voor het watertekort in de wereld. Foto Yuri Kochetkov/ AP The Soyuz spacecraft comes in to touch down with the crew aboard, Commander Gennady Padalka, Flight Engineer Michael Barratt, and Canadian spaceflight participant Guy Laliberte, near the town of Arkalyk, Kazakhstan on Sunday, Oct. 11, 2009. Padalka and Barratt are returning from six months onboard the International Space Station, along with Laliberte, who arrived at the station on Oct. 2.(AP Photo/Yuri Kochetkov, Pool) AP