Up

Up In 195 bioscopen Up is de zoveelste triomf van de computeranimatiestudio Pixar. Ballonnenverkoper Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan. Maar dat gaat veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen. Samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur. Up is Pixar’s grootste hit tot dusver. De film is hilarisch, ontroerend, opwindend en majestueus, maar bovenal perfect gedoseerd. scene uit de animatiefilm Up (2009) FOTO: Pixar

In 195 bioscopen

Up is de zoveelste triomf van de computeranimatiestudio Pixar. Ballonnenverkoper Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan. Maar dat gaat veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen. Samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur. Up is Pixar’s grootste hit tot dusver. De film is hilarisch, ontroerend, opwindend en majestueus, maar bovenal perfect gedoseerd.