This is War!

This is War! Rotterdam Een dubbelexpositie in het Nederlands Fotomuseum brengt het werk van Robert Capa, oorlogsfotograaf en medeoprichter van Magnum Photos, samen met dat van de jonggestorven belofte Gerda Taro. This is War! met ruim 250 foto’s - waarvan veel onbekend werk - nieuw ontdekte documenten en brieven geeft inzicht in de werkwijze van deze oorlogsfotografen. In het naastgelegen Cultuurpodium LP II is t/m 15 november ook Icons of War met een theatrale presentatie van de 20 bekendste iconen uit de oorlogsfotografie. T/m 3 jan Wilhelminakade 332. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u Capa, Robert

Rotterdam

Een dubbelexpositie in het Nederlands Fotomuseum brengt het werk van Robert Capa, oorlogsfotograaf en medeoprichter van Magnum Photos, samen met dat van de jonggestorven belofte Gerda Taro. This is War! met ruim 250 foto’s - waarvan veel onbekend werk - nieuw ontdekte documenten en brieven geeft inzicht in de werkwijze van deze oorlogsfotografen. In het naastgelegen Cultuurpodium LP II is t/m 15 november ook Icons of War met een theatrale presentatie van de 20 bekendste iconen uit de oorlogsfotografie. T/m 3 jan Wilhelminakade 332. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u