Serena is snel klaar

Serena is snel klaar Peking, 9 okt. Serena Williams, vanaf maandag als opvolgster van Dinara Safina de nieuwe nummer één van de wereld, is al in de derde ronde van het WTA-toernooi in Peking geëlimineerd. Tegenstandster Nadia Petrova was de Amerikaanse in drie sets (6-4, 3-6 en 7-6) de baas. Bij de mannen drong Novak Djokovic via een zege op Fernando Verdasco (6-3, 1-6 en 6-1) door tot de halve finales. Daarin moet Rafael Nadal zien door te dringen met een overwinning op de na dit seizoen afscheid nemende Marat Safin. Foto AP U.S. Serena Williams returns a shot, during her match against Nadia Petrova of Russia at the China Open Tennis Tournament, in Beijing, China, Thursday, Oct. 8, 2009. Petrova defeated Williams 6-4, 3-6, 7-6. (AP Photo/Andy Wong)
Serena is snel klaar Peking, 9 okt. Serena Williams, vanaf maandag als opvolgster van Dinara Safina de nieuwe nummer één van de wereld, is al in de derde ronde van het WTA-toernooi in Peking geëlimineerd. Tegenstandster Nadia Petrova was de Amerikaanse in drie sets (6-4, 3-6 en 7-6) de baas. Bij de mannen drong Novak Djokovic via een zege op Fernando Verdasco (6-3, 1-6 en 6-1) door tot de halve finales. Daarin moet Rafael Nadal zien door te dringen met een overwinning op de na dit seizoen afscheid nemende Marat Safin. Foto AP U.S. Serena Williams returns a shot, during her match against Nadia Petrova of Russia at the China Open Tennis Tournament, in Beijing, China, Thursday, Oct. 8, 2009. Petrova defeated Williams 6-4, 3-6, 7-6. (AP Photo/Andy Wong) AP