Nederlandse Muziekdagen

Nederlandse Muziekdagen Amsterdam Dit weekend staat het Muziekgebouw aan het IJ in het teken van de laatste editie van de Nederlandse Muziekdagen, festival voor eigentijdse Nederlandse muziek. Dirigent/componist Micha Hamel stelde een programma samen waarin de relatie tussen muziek en poëzie centraal staan, met 12 premières van nieuwe vocale werken, een debat over Muziek voor Morgen, de finale en uitreiking van de Henriëtte Bosmansprijs en de nieuwe Tera de Marez Oyens Prijs, aanmoedigingsprijzen voor nieuwe composities. Video’s, blogs & nederlandsemuziekdagen.nps.nl Micha HAMEL (1970) Nederlands dirigent, componist & schrijver. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Nederland. Hilversum, 7 october 2009 Mentzel, Vincent

Amsterdam

Dit weekend staat het Muziekgebouw aan het IJ in het teken van de laatste editie van de Nederlandse Muziekdagen, festival voor eigentijdse Nederlandse muziek. Dirigent/componist Micha Hamel stelde een programma samen waarin de relatie tussen muziek en poëzie centraal staan, met 12 premières van nieuwe vocale werken, een debat over Muziek voor Morgen, de finale en uitreiking van de Henriëtte Bosmansprijs en de nieuwe Tera de Marez Oyens Prijs, aanmoedigingsprijzen voor nieuwe composities. Video’s, blogs & nederlandsemuziekdagen.nps.nl