Museumnacht

Museumnacht Eindhoven Kunst, muziek, dans, dj’s, workshops en lezingen op de Eindhovense Museumnacht tussen 17u en 02u. Een greep uit de activiteiten: maak een expositie met replica’s op ware grootte van bekende werken van het Van Abbe Museum. Proef de kunst van het koken tijdens een workshop Moleculair Koken in het Museumcafé Flavours. Performance door Elke Veltman en 700 portretten van de Hyves-vrienden van de Eindhovense kunstenaar Stijn Peeters in het Van Abbe. En ‘Kijkventer en Illuminator’ Ruud Snel met zijn rijdend theater. Inl www.vanabbemuseum.nl

Eindhoven

Kunst, muziek, dans, dj’s, workshops en lezingen op de Eindhovense Museumnacht tussen 17u en 02u. Een greep uit de activiteiten: maak een expositie met replica’s op ware grootte van bekende werken van het Van Abbe Museum. Proef de kunst van het koken tijdens een workshop Moleculair Koken in het Museumcafé Flavours. Performance door Elke Veltman en 700 portretten van de Hyves-vrienden van de Eindhovense kunstenaar Stijn Peeters in het Van Abbe. En ‘Kijkventer en Illuminator’ Ruud Snel met zijn rijdend theater.

Inl www.vanabbemuseum.nl