Martha loves George

Martha loves George Amsterdam etc. Mimeduo Boogaerdt/ Van der Schoot maakt een Woolf-variatie: een vrije improvisatie op Wie is er bang voor Virginia Woolf? van Edward Albee. Suzan Boogaerdt speelt Honey, het verlegen meisje dat met haar man Nick op een nachtelijk uur op bezoek komt bij Martha en George. Bianca van der Schoot vertolkt Martha als een bitchy vrouw die haar man George onophoudelijk vernedert, maar nooit zo erg of er schuilt deernis in. Zo verstild en vereenzaamd in gedeelde liefde waren Martha en George nooit eerder. Tournee t/m 18 dec. Inl. www.bvds.nu

Amsterdam etc.

Mimeduo Boogaerdt/ Van der Schoot maakt een Woolf-variatie: een vrije improvisatie op Wie is er bang voor Virginia Woolf? van Edward Albee. Suzan Boogaerdt speelt Honey, het verlegen meisje dat met haar man Nick op een nachtelijk uur op bezoek komt bij Martha en George. Bianca van der Schoot vertolkt Martha als een bitchy vrouw die haar man George onophoudelijk vernedert, maar nooit zo erg of er schuilt deernis in. Zo verstild en vereenzaamd in gedeelde liefde waren Martha en George nooit eerder. Tournee t/m 18 dec. Inl. www.bvds.nu