Jazz Orchestra Concertgebouw

Jazz Orchestra Concertgebouw Amsterdam Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw werd twaalf jaar geleden opgericht als New Concert Big Band door pianist-arrangeur Henk Meutgeert, bassist Frans van Geest en drummer Hans Dekker. In ’99 werd een samenwerking aangegaan met het Concertgebouw in Amsterdam. Sindsdien heeft het Jazzorchestra zich ontwikkeld tot een veelzijdig jazzensemble dat de grenzen van bigbandmuziek aftast. Komend jubileumconcert, met o.a. Fay Claassen, gaat gepaard met de presentatie van het boek Een heel behoorlijk orkest. 14 okt, Bimhuis Amsterdam. Knapp, Ronald

Amsterdam

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw werd twaalf jaar geleden opgericht als New Concert Big Band door pianist-arrangeur Henk Meutgeert, bassist Frans van Geest en drummer Hans Dekker. In ’99 werd een samenwerking aangegaan met het Concertgebouw in Amsterdam. Sindsdien heeft het Jazzorchestra zich ontwikkeld tot een veelzijdig jazzensemble dat de grenzen van bigbandmuziek aftast. Komend jubileumconcert, met o.a. Fay Claassen, gaat gepaard met de presentatie van het boek Een heel behoorlijk orkest.

14 okt, Bimhuis Amsterdam.