Impakt Festival

Impakt Festival Utrecht Accelerated Living is het thema van de 20ste editie van het Impakt Festival, dat gedurende vijf dagen op zoekgaat naar een nieuw engagement met tijd. Met o.a. de expositie We are time met werk en installaties op diverse locaties. Een filmprogramma met recente en historische film- en videowerken waarin de relatie tussen ruimte, beweging, technologie en onze ervaring van tijd centraal staat. En vier avonden performance en muziek met een 24-uurs versie van de Negende Symphonie van Beethoven en een digitale opera. Van 14 t/m 18 okt. Inl www.impakt.nl

Utrecht

Accelerated Living is het thema van de 20ste editie van het Impakt Festival, dat gedurende vijf dagen op zoekgaat naar een nieuw engagement met tijd. Met o.a. de expositie We are time met werk en installaties op diverse locaties. Een filmprogramma met recente en historische film- en videowerken waarin de relatie tussen ruimte, beweging, technologie en onze ervaring van tijd centraal staat. En vier avonden performance en muziek met een 24-uurs versie van de Negende Symphonie van Beethoven en een digitale opera. Van 14 t/m 18 okt. Inl www.impakt.nl