Edit Kaldor bespiedt de buren

Edit Kaldor bespiedt de buren Amsterdam Wat is beter, alleen blijven of samenwonen? Die vraag probeert de 19-jarige Nada te beantwoorden door duizenden overburen en voorbijgangers te fotograferen. In Point Blank, een bijzondere voorstelling over privacy, eenzaamheid en relaties, toont Edit Kaldor een zwart computerscherm vol fotomapjes, als een uitdijend universum. Actrice Nada Gambier voorziet de getoonde foto’s van droog, suggestief commentaar, en verdrinkt in het ordenen van de fotoberg en haar gedachtes. 9-10 okt Frascati, Amsterdam. Inl. www.theaterfrascati.nl of 020-6266866.

Amsterdam

Wat is beter, alleen blijven of samenwonen? Die vraag probeert de 19-jarige Nada te beantwoorden door duizenden overburen en voorbijgangers te fotograferen. In Point Blank, een bijzondere voorstelling over privacy, eenzaamheid en relaties, toont Edit Kaldor een zwart computerscherm vol fotomapjes, als een uitdijend universum. Actrice Nada Gambier voorziet de getoonde foto’s van droog, suggestief commentaar, en verdrinkt in het ordenen van de fotoberg en haar gedachtes. 9-10 okt Frascati, Amsterdam. Inl. www.theaterfrascati.nl of 020-6266866.