Duitsland

Duitsland Hamburg Twintig jaar na de val van de muur is het tijd voor een soort terugblik. Duitsers uit alle lagen van de bevolking (nou ja, door acteurs gespeeld) storten hun hart uit in Wartesaal Deutschland, een theatervoorstelling die gaat over de gevolgen van de Val van de Muur. Schrijver Klaus Pohl destilleerde de monologen uit interviews en een van de personages zegt: de DDR zal nog net zo lang bestaan als de mensen die haar hebben meegemaakt. Regie Ulrich Waller, Met Anja Boche, George Meyer-Goll e.a. T/m 9 nov St. Pauli Theater, Hamburg. Inl: www.st-pauli-theater.de en 0049-4047110666.

Hamburg

Twintig jaar na de val van de muur is het tijd voor een soort terugblik. Duitsers uit alle lagen van de bevolking (nou ja, door acteurs gespeeld) storten hun hart uit in Wartesaal Deutschland, een theatervoorstelling die gaat over de gevolgen van de Val van de Muur. Schrijver Klaus Pohl destilleerde de monologen uit interviews en een van de personages zegt: de DDR zal nog net zo lang bestaan als de mensen die haar hebben meegemaakt. Regie Ulrich Waller, Met Anja Boche, George Meyer-Goll e.a. T/m 9 nov St. Pauli Theater, Hamburg. Inl: www.st-pauli-theater.de en 0049-4047110666.