Warming-up in Chinese hoofdstad

Warming-up in Chinese hoofdstad Peking, 7 okt. Tennisster Daniela Hantuchova doet een warming-up voorafgaand aan haar partij tegen Nadia Petrova in de tweede ronde van het Chinese Open in Peking. De Slowaakse verloor het duel met 6-1, 2-6 en 7-5. In het mannentoernooi bereikte Nikolai Davidenko met groot machtsvertoon de kwartfinales. De Rus gunde zijn Duitse tegenstander Philipp Kohlschreiber vandaag slechts één game op het hardcourt in de Chinese hoofdstad: 6-0 en 6-1. De als vierde geplaatste Davidenko stond op eigen service slechts acht punten af. Vrijdag komt hij uit tegen de Kroaat Marin Cilic, die in drie sets afrekende met de Fransman Julien Benneteau: 6-2, 2-6 en 6-0. Daniela Hantuchova of Slovakia warms up in a corridor before her second round match with Nadia Petrova of Russia at the China Open 2009 in Beijing on October 6, 2009. AFP PHOTO/LIU Jin AFP