Premier trapt af voor onderwijs

Premier trapt af voor onderwijs Den Haag, 7 okt. Premier Balkenende gaf gisteren in Den Haag de aftrap voor de campagne ‘1GOAL: Education for All’. Het project, gekoppeld aan het WK voetbal in 2010 in Zuid-Afrika, wil regeringsleiders houden aan hun belofte dat in 2015 alle kinderen ter wereld naar school moeten kunnen. VN-chef Ban Ki-Moon, Sepp Blatter van voetbalbond FIFA en vorsten en regeringsleiders van Groot-Brittannië, Spanje, Zuid-Afrika, Jordanië, Ghana en Australië trapten ook een balletje. Foto Roel Rozenburg Den Haag : 6 oktober 2009 Premier Balkenende doet de aftrap voor de campagne 1GOAL: Education for All. Deze wereldwijde campagne die gekoppeld is aan het WK Voetbal 2010 in Zuid-Afrika, heeft als doel alle kinderen over de hele wereld de kans te geven onderwijs te volgen. © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel